Liesbeth Vandewalle

Dierenarts

Acupuncturiste

Fysiotherapeute

Ik studeerde af aan de universiteit Gent in 2006 als dierenarts optie kleine huisdieren, samen met mijn man. De toen nog wat onbekende tak van revalidatie en fysiotherapie bij dieren wekte mijn interesse en zo ben ik de opleiding fysiotherapie voor dieren gaan studeren in Merelbeke. In 2008 haalde ik mijn post-universitaire diploma ‘fysiotherapie voor de hond’.

Door het werken met honden die pijn lijden en revalidatie nodig hebben, kwam ik in aanraking met acupunctuur. In 2013 ronde ik mijn opleiding af bij BEVAS (Belgische Vereniging voor Veterinaire Acupunctuur) waardoor ik nu erkend acupuncturist voor dieren ben.

Omdat ik na deze opleidingen nog wat meer praktijkgerichte scholing zocht, besloot ik de verdere opleidingen van het hoog aangeschreven Canine Rehabilitation Institute (CRI) uit Amerika te volgen. Ik vervolledigde de opleiding en deed een stage in Amerika. En behaalde zo de titel van Certified Canine Rehabilitation Therapist (CCRT) in 2019 . Deze opleiding gaf me de nodige skills en zelfvertrouwen om te starten met mijn eigen fysiotherapie praktijk in Affligem: Paws in Motion!